Reeds ingeschreven auto’s

Rik Jansen, jonge ondernemer met z’n bedrijf Rik Jansen Service, zat nog niet eens op de kleuterschool toen zijn huidige Subaru uit de Subaru-fabriek rolde.

Deze “old-school” Subaru Impreza met z’n heerlijk roffelende boxermotor en, zeker voor die tijd, voldoende vermogen zorgde voor fenomenale prestaties in combinatie met een uitstekende wegligging.

In dit geval met de juiste kleur en dito velgen; goede keus Rik!!

 

 

 

Aart Kous, eigenaar van Jecor Professioneel met vestigingen in Putten en Nijkerk had al jaren de Opel Speedster Turbo op z’n verlanglijstje.

Een aantal jaren geleden kwam deze auto op z’n pad.

Licht gewicht, achterwielaandrijving met middenmotor.

Als je eenmaal ingestapt ben zit je tussen de kokers van het chassis en wordt vastgeklemd door een racestoeltje.

Dit is autorijden in zijn puurste vorm.

 

 

Gert, groot Porsche liefhebber is aanwezig met z’n Porsche 911 SC Coupe uit 1980.

Deze sportwagen met luchtgekoelde 6 cilinder boxermotor, 3 liter inhoud en rond de 200 pk, liggend achter de achteras is nog steeds een rijdend fenomeen!!

 

 

 

 

 

De twee broers Edwin en Henno geven acte de presence met hun Jaguar XJS uit 1994, de opvolger van de historische E-type.

Waarin de royale motorruimte een prachtige krachtbron met 12 cilinders (waar vind je die tegenwoordig nog?) en voldoende  vermogen huist. Wereldwijd zijn er van deze auto van dit type 1.272 exemplaren gebouwd.

Deze superroofkat is niet alleen erg snel maar heeft eveneens een prima weggedrag en is zeer comfortabel.

Dit allemaal dankzij het Britse Vakmanschap!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze MGB (1972) van Edwin is een heerlijke toerauto, geïmporteerd uit Texas en daarna gerestaureerd en gereviseerd. Gebouwd om zonder dak te genieten, dus we hopen op een mooie zomeravond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gustaaf en Jan-Willem rijden met met deze Ford Mustang uit 1979 , volledig gerestaureerde wagen, was Gustaafs eerste auto in 1986, zeg maar een stukje jeugdsentiment, Natuurlijk met dikke V8.

 

 

 

 

 

 

De auto van Jetze en Teunie is een Porsche uit 1973. Deze samenwerking tussen Volkswagen, Porsche en Karmann is jarenlang ondergewaardeerd geweest, de meeste exemplaren zijn verwaarloosd en uiteindelijk op de sloop geëindigd. Tegenwoordig is het moeilijk om een net exemplaar te vinden, die van ons komt uit de US. Met zijn 80 pk trekt de auto niet snel op, maar licht heerlijk op de weg en heeft door de perfecte gewichtsverdeling geen enkele moeite met het snellere bochtenwerk.

Jezte en Teunie gebruiken de auto om lekker te toeren in het weekend en samen met een vriend neemt Jetze regelmatig deel aan klassiekerrally’s.